‘Als technisch virtual assistent is het mijn missie om jou als ondernemer te helpen & ondersteunen met een website en alles wat daarbij komt kijken’

over-mij

Hi, ik ben Cynthia!

Klaar voor een korte trip down memorie lane?  🙂

Na mijn studie voelde ik mij niet op mijn plek in het ‘gewone’ bedrijfsleven, waar een 9-5 baan de norm was. De typische ‘ratrace’ voelde uitzichtloos en beperkend.
Ik besloot mijn gevoel te volgen en te ontdekken wat me echt gelukkig zou maken.

Tijdens mijn zoektocht stuitte ik steeds vaker op de term ‘virtueel assistent’. Dit intrigeerde me en na verdere verdieping ontdekte ik dat dit is wat ik wil doen. Ik besloot de training ‘DIVI voor technische VA’s’ te volgen en het voelde als de beste keuze ooit! De technische aspecten spraken mij enorm aan en ik vloog door de training heen.

Zonder twijfel investeerde ik in de volledige Technische VA opleiding

Met volledige overtuiging investeerde ik in de volledige Technische VA-opleiding en in de zomer van 2022 schreef ik mij officieel in bij de KVK. Zo werd VA-Cyn geboren!

 

"Samen werken met andere toffe ondernemers, hen helpen en ondersteunen met de groei van hun bedrijf is waar ik echt gelukkig van word."

En nu ben ik hier, als jouw persoonlijke technisch virtual assistent, om jou te helpen bij de groei van jouw bedrijf.

Of je nu een website nodig hebt, hulp met e-mailmarketing of gewoon een digitale knuffel, ik sta voor je klaar!

Kijken of het klikt?

Ik hou van een open en eerlijke communicatie en voor een goede samenwerking vind ik het belangrijk dat er een leuke en fijne klik is.
Bij mij kan je al je hersenspinsel de vrije loop laten. Graag zelfs! Niets is mij te gek 🙂

Boek vrijblijvend een online kennismakingscall in van 30 minuten en let’s connect!